Lopende Projecten 2024

Mutende steunt verschillende projecten op dit moment. Hieronder vind je alle projecten die op dit moment gesteund worden.

Agape school

Agape School is een basisschool voor aidswezen in Mkushi, een stad gelegen in het midden van Zambia. De kinderen die hier naar school gaan zijn óf vader óf moeder óf beide verloren. Mutende helpt bij het opbouwen van Agape…

Miloso Training Center

Miloso Training Centre is gelegen op het platteland buiten Mkushi. Op dit centrum worden verschillende trainingen gegeven. Zowel vakopleidingen als timmerman of kleermaker als ook trainingen op het gebied van budgettering…

Yimusa Ministries

Yimusa vangt kwetsbare kinderen op in een eigen gebouw en voorziet de kinderen van eten, workshops, leuke activiteiten en ondersteunt in schoolgeld. Momenteel is het prioriteit dat de kinderen in Jinja allemaal weer…

Studenten

Mutende steunt verschillende studenten in Zambia. Bekijk op deze pagina alle studenten die wij steunen en lees hun persoonlijke verhaal.

Seed for Feed

Seed for Feed is een programma ter ondersteuning van gezinnen die weeskinderen opvangen. Door dit programma kunnen deze gezinnen in hun eigen levensonderhoud voorzien en is een wees verzekerd van onderwijs en kleding.

Voedselprogramma

Voor een kind is naast het ontvangen van onderwijs, voedsel ook erg belangrijk voor de ontwikkeling. Daarom zijn we als Mutende erg blij dat we samen met lokale overheid de kinderen van Agape School elke dag een warme maaltijd…

Beulah Training Centre​

Mutende steunt het Beulah Training Centre​ voor o.a. adventure-learning cursussen voor Zambiaanse kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking.

 

Maria

Mutende steunt Maria in Malawi zodat zij een opleiding kan volgen. Het leven als vluchteling in Malawi is erg moeilijk. Er zijn weinig kansen om geld te verdienen of fatsoenlijk onderwijs te volgen. De omstandigheden in Dzaleka zijn niet goed, waardoor Maria veel ziek werd. Uiteindelijk moest zij hierdoor een schooljaar overdoen.

Afgeronde Projecten

Bekijk hieronder de projecten die inmiddels zijn afgerond.

Alina China

Mutende heeft in 2005 Alina gesteund in een deel van de kosten voor haar studie verpleegkunde en de zorg voor het gezin waar ze deel van uitmaakt.

Katie Nonde

Van 2011-2014 werd Katie Nonde gesponsord door Mutende voor haar PABO opleiding en zij heeft haar studie voorbeeldig doorlopen en afgerond.

Kinderen Chikoti

Sinds haar oprichting steunt Stichting Mutende het onderwijs van de vier kinderen van wijlen Pastor Joseph en Melanie Chikoti. De oudste dochter Sharon kon daardoor een Disciple Training School van Jeugd met een Opdracht Amsterdam doen in 2006.

Florina Tarta

Mutende wenst de lichamelijk gehandicapte Florina Tarta (uit Roemenië) de mogelijkheid te geven haar studie psychologie en pedagogiek voor gehandicapten te volgen en af te ronden.