Beulah Training Centre

Na 26 jaar management van Ndubaluba Outdoor Centre hebben Richard en Judy Thompson 45 hectare bush gekocht om daar o.a. adventure-learning cursussen voor Zambiaanse kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking te gaan realiseren. Deze cursussen hebben zij al vele jaren op beperkte schaal gedaan op Ndubaluba in samenwerking met Mambalima Special School in Mwense en Donata School in Mkushi. Op Beulah willen zij dit uitbreiden. Voor deze doelgroep zijn in Zambia erg weinig mogelijkheden tot ontwikkeling en het bouwen aan perspectief en zelfvertrouwen.

Naast deze jaarlijks terugkerende kampen zijn Richard en Judy ook een samenwerkingsverband aangegaan met Youth with a Mission. Youth with a Mission (Jeugd met een opdracht) is een wereldwijde zendingsorganisatie die overal in de wereld jonge mensen traint. Elk jaar in de zomer tot november wordt er op Beulah Training Centre een DTS (discipel training school van 6 maanden) georganiseerd door Richard en Judy en zijn team, waar jonge mensen gevormd en getraind worden in zowel theorie als praktijk wat het leven als christen inhoudt.

Voor meer info over deze DTS zie:
https://ywam.org/location/beulah-training-centre/b-2540

Mutende steunt voor een jaar 3 studenten Lastone, Rosemary en Theodora, die na hun DTS in 2023 staf zijn geworden op Beulah Training Centre en meehelpen met de kampen voor gehandicapte kinderen en jongeren en met de DTS in 2024. Samen met Richard en Judy werken ze aan de verdere ontwikkeling van Beulah Training Centre. Mutende zoekt nog meer sponsors die Lastone, Rosemary en Theodora voor een jaar willen sponsoren met een eenmalig bedrag of met een maandelijks bedrag van 5 of 10  of meer euro. 

Steun Beulah Training Centre​

Doneer direct en help mee aan Beulah Training Centre​.