Beulah Training Centre

Na 26 jaar management van Ndubaluba Outdoor Centre hebben Richard en Judy Thompson 45 hectare bush gekocht om daar o.a. adventure-learning cursussen voor Zambiaanse kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking te gaan realiseren. Deze cursussen hebben zij al vele jaren op beperkte schaal gedaan op Ndubaluba in samenwerking met Mambalima Special School in Mwense en Donata School in Mkushi. Op Beulah willen zij dit uitbreiden. Voor deze doelgroep zijn in Zambia erg weinig mogelijkheden tot ontwikkeling en het bouwen aan perspectief en zelfvertrouwen.

Er is al een basale infrastructuur qua wegen, afrastering, watervoorziening, een groentetuin, een fruitboomgaard, een dam, een kantoorgebouw en twee woonhuizen.

De volgende fase voor de ontwikkeling van het trainingscentrum (2022-2023) is het bouwen van accommodatie voor de deelnemers. Vier robuuste canvastenten zijn aangeschaft. Elke tent wordt neergezet op betonnen fundamenten, met aangepaste douches en toiletten. Hiermee kunnen zij in totaal 24 deelnemers een goed onderdak bieden. De kosten per outdoor-accommodatie zijn 6000 Euro.

Stichting Mutende zoekt donateurs en fondsen die willen bijdragen aan de realisering van de vier accommodaties op Beulah. 

Steun Beulah Training Centre​

Doneer direct en help mee aan Beulah Training Centre​.