Miloso Training Centre

Miloso Training Centre is gelegen op het platteland buiten Mkushi. Op dit centrum worden allerlei verschillende trainingen gegeven. Zowel vakopleidingen als timmerman of kleermaker als ook trainingen op het gebied van budgettering, landbouw en kerkgroei. Ook draait er een basisschool en een middelbare school op hetzelfde terrein. Miloso Training Centre ligt ongeveer een uur rijden buiten de stad Mkushi en draait volledig zelfstandig en wordt geleid door Zambianen.

'Discipline en hard werken zijn een zegen'
- Miloso Training Centre

Miloso Training Centre is gelegen op het platteland buiten Mkushi.

Op dit moment ondersteund Mutende het Seed for Feed project. In het verleden heeft Mutende verschillende projecten ondersteund waaronder het opzetten van een naaiatelier en het weduwen en wezenfonds

Mutende is sinds lange tijd betrokken bij verschillende activiteiten van het trainingscentrum. Op dit moment ondersteund Mutende het Seed for Feed project. In het verleden heeft Mutende verschillende projecten ondersteund waaronder het opzetten van een naaiatelier en het weduwen en wezenfonds. Dit fonds ondersteund alleenstaande ouders en zorgt ervoor dat wezen opgevangen kunnen worden. Dit alles gebeurt in combinatie met het aanbieden van trainingen aan de ouders. Dit vergroot de effectiviteit van de hulp aanzienlijk. De mensen die training hebben ontvangen zijn daarna heel snel niet meer afhankelijk van hulp maar kunnen in hun eigen levensonderhoud voorzien.

Steun Miloso Training Centre

Doneer direct en help mee aan Miloso Training Centre.