Voedselprogramma

Voor een kind is naast het ontvangen van onderwijs, voedsel ook erg belangrijk voor de ontwikkeling. Daarom zijn we als Mutende erg blij dat we samen met lokale overheid de kinderen van Agape School elke dag een warme maaltijd kunnen aanbieden. 

'Leren is een stuk lastiger met een lege maag'

Het voedselprogramma is voor alle leerlingen op Agape School.

Mutende helpt door middel van donaties het voedselprogramma te realiseren.

Sinds een aantal jaar kunnen we als Mutende een voedselprogramma ondersteunen. Hierdoor krijgen alle kinderen elke dag in ieder geval één warme maaltijd. Iets wat thuis niet altijd vanzelfsprekend is. De kinderen kunnen zich hierdoor veel beter concentreren in plaats van met honger in de les te zitten. Het voedsel wordt bereid door vrijwilligers uit de gemeenschap. Deze vrijwilligers nemen na het bereiden ook zelf deel aan het eten. Deze vrijwilligers hebben het zelf thuis helemaal niet breed en ontvangen zo ook op regelmatige wijze een warme maaltijd. 

Om dit programma te draaien is jaarlijks €1500 nodig. Dit klinkt als een groot bedrag maar in werkelijkheid betekent dit dat voor nog geen €10 per dag alle 350 kinderen een warme maaltijd krijgen. Helpt u mee om de kinderen niet met honger in de les te laten zitten?

Steun het voedselprogramma

Doneer direct en help mee het voedselprogramma te realiseren.