Studenten

Stichting Mutende steunt verschillende personen in onderwijs. Op deze pagina zijn alle studenten te vinden die Stichting Mutende momenteel steunt. 

Bethel Nonde

Stichting Mutende steunt Bethel in zijn studie verpleegkunde. Bethel (25 jaar) zit in zijn laatste jaar en hoopt in de zomer van 2021 af te studeren.

Benjamin Nonde

Benji (22 jaar) studeert Geomatics Engineering aan de Copperbelt University, waar hij een beurs voor heeft gekregen. Dezer beurs voorziet alleen in de onderwijskosten en voorziet niet in accomodatie en voedsel. Mutende steunt Benjamin in deze kosten (1400 euro per jaar). Hij heeft nog 1,5  jaar te gaan. Hij houdt Mutende goed op de hoogte en zijn resultaten zijn erg goed.

Tehillah Chikoti

Tehila is een volle nicht van de Chikoti kinderen en vroeg begin 2020 om hulp van Mutende omdat ze haar laatste jaar van haar study tot Clinical Officer niet financieel rond kreeg. (nog 700 euro nodig) . We merken aan alle kanten dat de Corona maatregelen in Zambia het (over)leven in Zambia moeilijker maakt. Ze is een slimme en harde werker die goed communiceert. Zij zal waarschijnlijk in de zomer van 2021 afstuderen.

Sharon Chikoti

Sharon doet een opleiding tot pre-school teacher wat wordt gesponsord door Mutende. Ze zit in haar tweede jaar van de driejarige opleiding. Om het af te kunnen ronden zoekt Mutende nog donateurs. Sharon hoopt op termijn haar eigen pre-school te kunnen starten.

Mulumba Mubanga

Mulumba (21 jaar) heeft Mutende om hulp gevraagd omdat haar vader zijn baan verloor en haar niet meer kan ondersteunen in haar studie Optometrie aan de Levy Mwanawasa Medical University. Ze start in januari 2021 haar tweede jaar. De studie is drie jaar en we zoeken sponsors voor haar. (1200 euro in totaal)

Steun studenten in Zambia

Help direct mee met het steunen van de studenten in Zambia.