BENEFIETCONCERT

BENEFIET
CONCERT

Op 1 juni 2024 organiseert Stichting Mutende haar tweede benefietconcert om geld op te halen voor onderwijsprojecten in Afrika. 

Een gezellige avond met professionele muziek van 3 verschillende artiesten onder genot van een hapje en een drankje! Daarnaast vertellen we je graag meer over onze projecten met persoonlijke verhalen en beelden!

PROGRAMMA
1 JUNI 2024

19:00 – inloop
19:30 – opening
19:40 – JOASH
20:20 – Evan Easton 
21:00 – Van de Smith

DETAILS

PROJECTEN

Het benefietconcert staat in het teken van onderwijsprojecten in Zuid en Oost Afrika

VOEDSELPROGRAMMA

VOEDSEL-PROGRAMMA

Om onderwijs te kunnen volgen is eten ontzettend belangrijk. Een warme maaltijd voor ieder kind, daar ondersteund Mutende in.

YIMUSA

Yimusa vangt kwetsbare kinderen op in een eigen gebouw en voorziet de kinderen van eten, workshops, leuke activiteiten en ondersteunt in schoolgeld.

Studenten

Mutende steunt verschillende studenten in Zambia. Bekijk op deze pagina alle studenten die wij steunen en lees hun persoonlijke verhaal.

SEED FOR FEED

Seed for Feed is een programma ter ondersteuning van gezinnen die weeskinderen opvangen. Hiermee kunnen deze gezinnen in hun eigen levensonderhoud voorzien.

ARTIESTEN

VandeSmith

Leven is zingen en zingen is spelen. En dat is wat VandeSmith doet! Neerlandicana, pop, folk: alles mag, alles kan!

Je kent ze wel: the Jacksons, de Von trapps, de Bachs en King Leon. Hele families die begaafd zijn in de muziek. De Smiths uit Houten zijn onze lokale familie die voor deze gelegenheid voor ons gaat uitpakken. Primeur!

JOASH

Hey! Ik ben Joash, een muzikant die pop muziek maakt in de country- en americana stijl, beïnvloed door artiesten als John Mayer en Douwe Bob. Omgeven door vrijheid en creativiteit in ons vrijstaande huis ontdekte ik op jonge leeftijd mijn liefde voor muziek. Op mijn 12e begon ik met gitaar spelen en op mijn 16e met zingen en schrijven. 

Mijn muziek gaat vaak over de liefde, hoe mooi en krachtig die kan zijn, maar ook over zelfdestructie, hoe je jezelf helemaal kapot kan maken. Ik probeer altijd te zoeken naar een oplossing, dat hoor je eigenlijk altijd wel terug in mijn nummers.

Evan Easton.

Evan Siccama maakt muziek onder de artiestennaam Evan Easton. Evan was 10 jaar oud toen hij begon met gitaar spelen en produceert nu een aantal jaren zijn eigen muziek. Van jongs af aan heeft Evan een enorme passie voor muziek opgebouwd die een grote invloed op zijn leven blijft hebben. Met invloeden van The Beatles, John Mayer en Jimi Hendrix vermaakt Evan Easton, samen met zijn gitaar en stem deze avond. 

TICKETS

Geniet van een gezellige avond, met professionele muziek onder onder genot van een hapje en een drankje. Reserveer je ticket via de knop hieronder voor een gezellige avond waarbij je direct bijdraagt aan onze onderwijsprojecten in Afrika!