BENEFIETCONCERT

BENEFIET
CONCERT

Op 13 mei 2023 organiseert Stichting Mutende een benefietconcert om geld op te halen voor 4 onderwijsprojecten in Afrika. 

Een gezellige avond met professionele muziek van 3 verschillende artiesten onder genot van een hapje en een drankje! Daarnaast vertellen we je graag meer over onze projecten met persoonlijke verhalen en beelden!

PROGRAMMA
13 MEI 2023

19:00 – Inloop
19:30 – Opening
19:45 – Evan Easton 
20:10 – SUPRISE ACT
20:40 – Nobuts
21:50 – Afsluiting

DETAILS

PROJECTEN

Het benefietconcert staat in het teken van 4 onderwijsprojecten verdeeld over Zambia en Oeganda.

VOEDSELPROGRAMMA

VOEDSEL-PROGRAMMA

Om onderwijs te kunnen volgen is eten ontzettend belangrijk. Een warme maaltijd voor ieder kind, daar ondersteund Mutende in.

YIMUSA

Yimusa vangt kwetsbare kinderen op in een eigen gebouw en voorziet de kinderen van eten, workshops, leuke activiteiten en ondersteunt in schoolgeld.

BEULAH

Mutende steunt het Beulah Training Centre​ voor o.a. adventure-learning cursussen voor Zambiaanse kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking.

SEED FOR FEED

Seed for Feed is een programma ter ondersteuning van gezinnen die weeskinderen opvangen. Hiermee kunnen deze gezinnen in hun eigen levensonderhoud voorzien.

Nobuts

Tijdens het benefietconcert zal de band Nobuts hun Nederlandstalige muziek laten horen. 

Nobuts is een collectief creatieve mannen die al decennia lang akoestische, Nederlandstalige popmuziek met een vleugje rock maakt.  Met doorleefde teksten die inspireren, troosten en prikkelen. 

Evan Easton.

Evan Siccama maakt muziek onder de artiestennaam Evan Easton. Evan was 10 jaar oud toen hij begon met gitaar spelen en produceert nu een aantal jaren zijn eigen muziek. Van jongs af aan heeft Evan een enorme passie voor muziek opgebouwd die een grote invloed op zijn leven blijft hebben. Met invloeden van The Beatles, John Mayer en Jimi Hendrix vermaakt Evan Easton, samen met zijn gitaar en stem deze avond. 

Aron&Lyke

Aron&Lyke is een veelzijdig muzikaal duo met voelsprieten in de soul, funk, jazz en pop. Bassist en – in deze samenstelling – gitarist Aron gaat van gevoelige folk tokkeltjes naar riffjes die de pan uit grooven. Naast hem staat zangeres Lyke die klein en kwetsbaar niet schuwt, maar ook graag haar innerlijke Aretha Franklin ten tonele brengt.

Aron&Lyke zullen een mix van covers en eigen nummers laten horen

TICKETS

Geniet van een gezellige avond, met professionele muziek onder onder genot van een hapje en een drankje. Reserveer je ticket via de knop hieronder voor een gezellige avond waarbij je direct bijdraagt aan onze onderwijsprojecten in Afrika!