marathon voor onderwijs

marathon
voor onderwijs

Op 7 oktober 2023 rennen Nathan en Suzanne de Zeeuwse Kust Marathon, ruim 42 kilometer over strand, duinen en dijken, om geld op te halen voor kwetsbare kinderen zonder onderwijsmogelijkheden.

Met de actie 10’tje per maand willen we iedereen uitdagen om een jaar lang 10 euro per maand te sponsoren. Hiermee kunnen we duurzaam meerdere kinderen ondersteunen in onderwijs. Eenmalig doneren kan natuurlijk ook.

Yimusa Ministries

Waarvoor lopen wij een marathon?

Tijdens Nathan zijn reis door Oost-Afrika kwam Nathan in contact met Ibrah. Ibrah is de oprichter van het project ‘Yimusa’ in Jinja, Oeganda. Yimusa vangt kwetsbare kinderen op in een eigen gebouw en voorziet de kinderen van eten, workshops, leuke activiteiten en ondersteunt in schoolgeld. Wat ons betreft iets waar ieder kind in deze wereld recht op heeft.

Nathan heeft het Yimusa project aangedragen bij Stichting Mutende (waar hij bestuurslid is). Stichting Mutende heeft een aantal projecten in Midden/Oost-Afrika die zij intensief steunen d.m.v. financiën en persoonlijke aandacht.

MARATHON ROUTE

De Kustmarathon Zeeland staat bekend om: klimmen en dalen langs de schitterende kust van de Noordzee, afzien, zand, wind in de haren, zout, prachtige dorpjes, fantastisch zicht op de zee en het strand. Kortom: afzien!

OPGEHAALD

0
WE HEBBEN ONS DOEL VAN €10.000,- BEHAALD! ONTZETTEND BEDANKT!
€10.088 / €10.000 100%
65f938_89cd7eb616a04a899b918c9b9338a4e8_mv2

DONEREN

Met de actie 10’tje per maand willen we iedereen uitdagen om een jaar lang 10 euro per maand te sponsoren. Hiermee kunnen we duurzaam meerdere kinderen ondersteunen in onderwijs. 10 euro per maand staat gelijk aan 1 koffie buiten de deur per week of 2 alcoholische versnaperingen in een maand. Los doneren mag natuurlijk ook!

Voedselprogramma

BEDRIJVEN

7 oktober rennen Nathan en Suzanne de mooiste en zwaarste van Nederland: de Zeeuwse Kust Marathon. Ruim 42 kilometer door de duinen, over het zand en langs winderige dijken.

Wil je jouw merk/bedrijf verbinden aan onze actie en jouw logo terug zien op ons shirt? Doe dan een bod!

Miloso.jpg

REN MEE

Wij vinden het altijd geweldig om te zien wanneer jij net als ons een sportieve uitdaging aan wilt gaan en daarmee geld ophaalt in jouw netwerk. Wil je een eigen actie opzetten voor Mutende? Stuur dan via onderstaande button een Whatsapp berichtje naar Nathan!

SPONSOREN

20230722_125112

WAAROM RENNEN WE DE ZWAARSTE MARATHON VAN NEDERLAND?

Ons doel is om €10.000,- op te halen voor kinderen zonder onderwijsmogelijkheden, dit is een flink bedrag. Om zo’n bedrag bij elkaar te krijgen vinden we dat we dit wel moeten verdienen. Daarom kiezen we voor de zwaarste marathon van Nederland op 7 oktober 2023.

Ruim 42 kilometer door de duinen, over het zand en langs winderige dijken.

WAAR GAAT DE OPBRENGST NAARTOE?

De opbrengst wordt verdeeld over 3 verschillende projecten. €5.000 van de opbrengst gaat naar Yimusa Ministries. Yimusa vangt kwetsbare kinderen op in een eigen gebouw en voorziet de kinderen van eten, workshops, leuke activiteiten en ondersteunt in schoolgeld. Momenteel is het prioriteit dat de kinderen in Jinja allemaal weer naar school kunnen. 

Meer over dit project en hoe Mutende in contact is gekomen met Yimusa, vind je hier.

De overige opbrengst wordt verdeeld over 2 andere projecten. Hieronder vind je een overzicht van de opbrengst en projecten.

OPBRENGST & PROJECTEN

De opbrengst wordt verdeeld onder 3 verschillende projecten. Hiernaast zie je de verschillende projecten en hoeveel geld er is opgehaald per project. 

Note: de bedragen worden wekelijks bijgewerkt.

YIMUSA MINISTRIES (doel: €5.000,-)
€5.000 / €5.000,- 100%
SEED FOR FEED (doel: €2.500,-)
€2.500 / €2.500,- 100%
VOEDSELPROGRAMMA AGAPE (doel: €2.500,-)
2.500 / €2.500,- 100%

DONEREN

Maandelijks of eenmalig doneren kan door geld over te maken naar rekeningnummer: NL12RABO0380410850 t.n.v. Stichting Mutende o.v.v. Marathon

Daarnaast kan je ook met iDeal betalen via het formulier. Voor de giften via het formulier betaalt Stichting Mutende 0,29 cent administratiekosten per gift aan het programma dat mogelijk maakt om via iDeal te betalen. Verhoog je bedrag met 0,29 cent om de administratiekosten voor Stichting Mutende te betalen.

Daarnaast is het ook mogelijk om via een automatische incasso per maand/kwartaal/jaar te doneren. Kies hiervoor in plaats van ‘eenmalige donatie‘ voor ‘per maand/kwartaal/jaar‘. Administratiekosten hiervoor zijn 0,25 cent per transactie. Wil je deze kosten dekken voor Stichting Mutende? Verhoog je gift dan met 0,25 cent.

Heb je een vraag? Stuur dan een berichtje naar Nathan via whatsapp: +31 6 2202 8739

Bedrag