Kinderen Chikoti

Sinds haar oprichting heeft de Stichting Mutende het onderwijs van de vier kinderen van wijlen Pastor Joseph en Melanie Chikoti gesteund. Alle vier hebben zijn hun basis- en middelbare school afgerond op Chengelo School gesteund door Mutende.
De oudste dochter Sharon heeft daarna een Disciple Training School van Jeugd met een Opdracht in Amsterdam gedaan in 2006 bekostigd door Mutende. Sharon is inmiddels getrouwd met 4 kinderen. Ze doet een opleiding tot pre-school teacher, gesteund door Mutende.
Melody is door Mutende gesteund toen zij de studie Entrepreneurship in Developing Countries ging doen aan de Hogeschool in Utrecht. Voor het laatste jaar heeft Melody een lening gekregen van Mutende. Na haar afstuderen is Melody gaan werken en heeft de lening af kunnen lossen. Melody heeft in het bestuur van Mutende gezeten en is een donateur van Mutende geworden.
Gloria is na haar middelbare school door Mutende gesteund in een cursus counseling aan een bijbelschool in Zambia.
Emmanuel is na de middelbare school economie gaan studeren, gesteund door Mutende. Helaas heeft hij dat na drie jaar af moeten breken.
Mutende is nog steeds in contact met de familie Chikoti.

'We are really seeking the Lord for oppurtunities for our children’s further studies’
Pastor Joseph Chikoti
1999

Help mee!

Doneer direct en help mee met onderwijsprojecten in Zambia.